Cautare

1456 de rezultate pentru "antena 1 pitesti cu dovleacul" (2.99 secunde)
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Transmis, oricum, doar de TVR INFO vreo ora si de Antena 3, mai putin - ca doar n-a devenit televiziune de adormit audienta. ... Evenimentul cu pricina poate figura ca material didactic pentru modul in care nu se organizeaza un eveniment.
Cu miza deschisa. ... La Antena 3, la dezbaterea organizata de Razvan Dumitrescu.
Comparatia ii apartine lui Victor Ponta si a fost facuta ieri seara in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3. Coincidenta sau nu, cu cateva ore mai devreme, Ion Iliescu facuse o declaratie asemanatoare pentru site-ul ziare.com.
Iliescu, despre absenta lui Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Lipsa presedintelui Traian Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Mihai este un gest lipsit de eleganta si realism, a spus fostul presedinte Ion Iliescu, marti seara, la Antena 3, potrivit antena3.ro.
In plus, Geoana nu este un bun reprezentant al PSD, a spus Adrian Nastase, marti seara, la Antena 3.
Declaratia a fost facuta la Antena 3. ... Toate actiunile lui se suprapuneau cu toate cele ale partidului, spre exemplu l-a invitat pe Boc la Parlament si nu a stiut nici unul dintre noi.
Caci, ca sa fim cinstiti, orice alt presedinte, cu mult mai slab, l-ar fi putut exclude pe Mircea Geoana, mai ales dupa ne-performantele sale din ultimii ani.
Sorin Rosca Stanescu) In urma unor afirmatii pe care le-am facut la Antena 3, am primit neasteptat de multe semnale de la cetateni. ... Aceasta reactie spontana a celor care au vizionat emisiunea de la Antena 3 ma determina sa revin asupra acestui subiect dintr-o perspectiva mai generoasa.
USL va actiona in trei directii in 2012 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a enuntat trei directii majore ale Uniunii in 2012, anume finalizarea programului de guvernare, definitivarea candidaturilor printr-o "noutate in politica romanesca" - implicare societatii civile, si intalniri cu liderii europeni "si nu numai".
Americanii au spus ca vor sustine opozitia, daca va veni la putere Liderul PSD in direct din studiourile CNN din Washington, despre vizita sa in SUA Victor Ponta, copresedinte al USL, a intervenit joi seara, la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, in direct de la studiourile CNN din Washington, si a dat detalii despre vizita sa in SUA.
Basescu ameninta opozitia cu inregistrari audio! ... In seara in care am anuntat taierea salariilor nu am putut vorbi nici cu sotia, nici cu fata cea mare." - "Ma gandeam ce au inteles romanii carorar le-ai taiat un sfert din salariu.
Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3. ... Zilele trecute, PSD a batut palma cu profesorul de la SNSPA Bogdan Teodorescu.
Situatia este foarte clara, ne lipsesc 15 voturi Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
80% Guvernul Ungureanu va cadea Guvernul Ungureanu "se mai tine" in opt voturi, astfel ca posibilitatea ca acest guvern sa cada la motiunea de cenzura este de 80%, a apreciat luni deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, la Antena 3.
Antonescu il ameninta cu suspendarea pe Basescu, daca se va duce la sumittul de la Bruxelles Presedintele PNL Crin Antonescu, copresedinte al USL, l-a amenintat sambata pe seful statului cu suspendarea, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a amenintat, la randul sau, pe premierul Victor Ponta cu Parchetul, in scandalul participarii la Consiliul European.
Sa nu faci niciodata politica Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, a dezvaluit duminica in emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3, cuprinsul scrisorii de adio pe care tatal sau i-o adresase, inainte de a apela la gestul sinucigas, in care il sfatuieste sa nu faca niciodata politica.
Fara sa aiba nimic comun cu un stat de drept, abuzurile s-au revarsat in cascada. Campania pentru Referendum a inceput prin difuzarea unor stenograme din convorbiri telefonice inregistrate de Parchet cu Victor Ponta, pe atunci lider al Opozitiei.
Nu de asta, ci pentru ca lipsa de legitimitate a lui Traian Basescu, toate suspiciunile justificate care se aduna in jurul sau, atata vreme cat va fi in acea pozitie, toate lucrurile care tin de anumite institutii in care influenta prezidentiala, ca sa fiu elegant, se mentine, toate lucrurile astea nu fac bine unei coerente constitutionale", a spus Crin Antonescu la Antena 3.
Doi militari si-au pierdut viata si alti trei sunt raniti, in urma prabusirii elicopterului IAR-330 Puma SOCAT, a declarat ministrul Apararii, Mircea Dusa, la Antena 3.
google-analytics.com